HTML

Túl az Óperencián

Friss topikok

  • Mamacita: Ez nagyon finom citrommal, chillivel. Még sajttal is szokták megszórni, persze nyersen, más gyümöl... (2015.10.09. 23:17) Jicama
  • e_n_i_k_o: @Éva Novák: Köszönöm! A névnapomat ugyan már itthon töltöttem, de ugyanúgy sok-sok boldogsággal...;) (2013.09.16. 13:53) Miami; ahol a bikini az egyenruha
  • Éva Novák: De jó annak, aki fiatal! (2013.08.31. 16:02) Ami eddig történt
  • e_n_i_k_o: Köszönöm! Otthon találkozunk. :) (2013.08.31. 07:33) Egy falatnyi otthon, avagy három hónapja vagyunk kinn
  • Éva Novák: Gratulálok és jó étvágyat! (2013.08.13. 05:50) Mozi

Címkék

Pazar

2013.06.10. 19:34 e_n_i_k_o

A konyhán dolgozva egy újabb „érdekességgel” szembesültem. A kész, frissen sült, ám tévedésből (vagy a gyorsasági kényszer hatása miatt nem megfelelő feltéttel ellátott) pizzákat a supervisor kidobta. Ott, a szemünk előtt, miközben mindenki hasa egyszerre korgott. A munkahelyünkön ugyanis nem ehetünk, max. olcsóbban az úgynevezett employee menüt, ami 5 és fél dollár.  Vizet is csak egy előre megvásárolt (4 dollár), nevünkkel ellátott palackba tölthetünk. Akinek ez is sok, az bízhat abban, hogy a 12 vagy annál több órás műszak alatt elengedik egy fél órás szünetre és akkor elmehet a menzára, ahol kimérős kaja van (erről később). E blogbejegyzés lényege azonban annak a gondolkodásmódnak a tükrözése, amellyel az itt élők élnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tul-az-operencian.blog.hu/api/trackback/id/tr75354507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása